Ulice 25.3.2021 - 4019. díl

Jak se může vymstít dobrý skutek? Mára se rozhodne pomoci Mikulkovi s kšeftem, ve kterém má i vlastní investice. Jenže záhy toho začne hořce litovat. Celá akce se totiž promění v jednu velkou noční můru. Mikulka Máru docela slušně vypeče, takže toho čeká nejen hororová jízda, ale navrch i bezesná noc korunovaná nečekanými nepříjemnostmi... Jakou lekci dostane Mára? Z čeho je málem na infarkt? A co je divné Karle? Jak moc si Mára zahrává, aby zabezpečil rodinu podle svých představ?

Zatímco Karla řeší Márovy narozeniny, samotný Mára má plnou hlavu dnešní zakázky pro Mikulku. Ráno doma jen nahlásí, že dnes jede až na Moravu, takže netuší, v kolik se vrátí. Do podrobností z pochopitelných důvodů nezabíhá. Mikulka ho ovšem vypeče ještě dřív, než vůbec na cestu vyrazí… Co mu Mikulka provede? Jak ho navíc podrazí? A co je podezřelé Karle?

Šéf dusí Vítka

Vítek se obává výpovědi, jak mu šéf včera naznačil. Dita to tak dramaticky nevidí, ale když si šéf vzápětí přijde pro Vítka do kanceláře, je vidět, že jde do tuhého. Šéf navíc nechá Vítka ještě pěkně vydusit čekáním, neboť si začne vyřizovat neodkladný telefonát. Zkouška ohněm ovšem nečeká jen Vítka. Do boje vyrazí i Anežka se Svatkou, které zamíří za Frantou… Čím Vítka překvapí šéf? Jak Vítek překoná sám sebe? Jak Franta zvládne ukočírovat holky? A co si o tom myslí Bára?

Miloš se snaží usmířit Bedřicha s Alicí

Miloš láká Bedřicha na pánskou jízdu s dětmi během květnových dnů volna, ale Bedřich ho tentokrát zklame. V květnu má totiž odletět do Vietnamu, i když zatím vůbec netuší, jak to celé bude. Je rozhodnutý vyrazit klidně i sám, což se moc nezdá Milošovi. A tak do něj začne hučet, aby se s Alicí usmířili… Co Miloše napadne? Proč se s Alicí sejde Dan? A o jaká překvapení se Miloš i Dan postarají Anče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice