Ulice 30.3.2021 - 4022. díl

Dokážeme jít za tím, na čem nám opravdu záleží? Umíme překonat vlastní zábrany a postavit se čelem všem výzvám, které od života dostaneme? Irena Landová se rozhodne vzít vlastní štěstí za pačesy. Kolaudačního mejdanu u Prokopa hodlá využít k tomu, aby mu dala otevřeně najevo, co k němu cítí. Svým krokem inspiruje kupodivu i Magdu k něčemu, co by do ní nikdo neřekl a co by i pro ni samotnou bylo ještě před pár dny naprosto nemyslitelné... Která z nich nakonec stráví u Prokopa celou noc? A jaké to má následky?

Magda se ráno svěří Anče, jaké velké výzvy včera zvládla. Kvůli Prokopovi je na sebe náležitě pyšná, ovšem Anča to bere se značnou rezervou. Později je Magda první, kdo k Prokopovi na kolaudaci dorazí. I to je pro ni ohromná výzva, ovšem jakmile přijde Landová, Magda si uvědomí, že má co se odvahy týče ještě hodně co dohánět… Čím ji Landová šokuje? Jak se právě Landová na kolaudaci rozjede? Jaké to má následky? A proč se Petra ve škole sesype?

Adam sti to vyřizuje s tátou

Luděk přijde k Blance hned ráno se starostlivým výrazem na tváři, aby ji zkontroloval, jak na tom je. Naštvaný Adam mu včerejšek okamžitě vyčte. Zároveň ho ujistí, že se máma nenapila, protože láhev před ní schoval. Luďkovi se po této zprávě viditelně uleví. Adama začne ubezpečovat, že ví, co dělá, jenže ten mu už nevěří… Jak na tom Blanka je? K čemu ji Luděk dožene svou včerejší provokací? Proč jí půjde o život? Jak se na ní podepíše Luďkova péče? A jak si to s tátou vyřídí Adam?

Elen nemá dobré zorávy

Elen se sejde s holkami, aby je informovala, jak to jde u soudu s Marešem. Bohužel pro ně nemá nejlepší zprávy, i když je hned začne povzbuzovat, že ještě není nic ztraceno. Jakmile však Jana a Bára zjistí, jaké mají vyhlídky, jsou jako opařené. Tohle totiž nečeká ani jedna z nich… Co jim Elen oznámí? Co to s holkami udělá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice