Ulice 9.4.2021 - 4030. díl

Čeho všeho je schopen člověk, který přestane důvěřovat svému partnerovi a navíc začne nezdravě žárlit? Pro Bedřicha to byla obrovská rána, když se mu Alice před měsícem přiznala, že se na čas vrátila k brigádě na erotické lince, aby měla peníze na udržení kovárny. Jak Bedřich, tak Alice si po tomto zásadním rozhovoru sáhli na dno. Jejich vztah se začal otřásat v základech, Bedřich kolem sebe jen kopal a ubližoval všem svým blízkým. Tím to bohužel nekončí. Bedřich dnes udělá něco, na co rozhodně není pyšný, něco, co dříve sám odsuzoval... K čemu a proč se odhodlá? Kam ho dožene nedůvěra a žárlivost?

Šimonovi to prostě nedá. Hned ráno otevře téma, které ho momentálně enormně zajímá – erotickou linku. Podle něj je to skvělá příležitost k další tematické fotoreportáži. Jen by potřeboval kontakt na ty správné lidi. Anče se do toho moc nechce, ale nakonec slíbí, že požádá o kontakty Alici… Jak na to Alice zareaguje? Co je podezřelé Bedřichovi? Co ve vztahu s Alicí nezvládá? A čemu nakonec neodolá?

Jak to mají Lumír a Ingrid?

Lumír se snaží ráno vyklouznout nenápadně z bytu, než Ingrid vstane. Očividně by se rád vyhnul debatě o včerejším večeru, jenž nabral nečekaný směr. Ingrid by ale ráda věděla, na čem je, a tak s ním později tohle téma stejně otevře. O tom, co se mezi nimi odehrálo, nemá tušení Vilma Nyklová, která by byla moc ráda, kdyby se ti dva dali dohromady… Jak to spolu Lumír a Ingrid doopravdy mají? Splní se Nyklové její obrovské přání? Co je docela velká ťafka pro Pumrovou? A co překvapí Pavla?

Mikulka tlačí na Máru

Mikulka má pro Máru zásadní zprávu. Konečně spustí avizovaný velký kšeft, což znamená, že od Máry potřebuje několik set tisíc jako investici. Takový ranec ale Mára nečeká. Podle toho samozřejmě vypadá i jeho reakce. Ta se ani trochu nelíbí Mikulkovi, jenž s jeho penězi už počítá… Jak Máru přitlačí ke zdi? Jaké to má následky? Čím Luboš namíchne Věrku, zato hodně nadchne Vojtu? A co na tom vadí Márovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice