Ulice 12.4.2021 - 4031. díl

Dá se slepit vztah, který krachnul kvůli lži a pocity zrady? Bedřich i Alice se milují, jenže jsou věci, jež se jen tak neodpouštějí, byť by si to oba dva přáli. Bedřich se prostě nedokáže přenést přes Aliciny lži a její návrat k brigádě na erotické lince. Přestože ho Alice ujišťuje, že s tím nadobro skončila, Bedřich jí už věřit nedokáže. A tak dělá věci, jež sám odsuzuje a jež raní víc než tisíc slov... Při čem Alice nachytá Bedřicha? Jak to vezme? A jak se k tomu postaví samotný Bedřich?

Alice se ráno zeptá Bedřicha, kdy přijde z práce domů, aby se podle toho zařídila. Ten za tím už ale vidí její další tajnosti. Přestože oba dva touží po novém začátku, Bedřich již Alici nedůvěřuje. Ta sice dělá vše pro to, aby jim to ve vztahu klapalo, jenže Bedřich si nemůže pomoct. Znovu jí projede mobil, avšak tentokrát se to neobejde bez následků… Jakou lavinu spustí Alicino přistižení Bedřicha? Čeho bude Bedřich záhy litovat? A co přizná Milošovi či Anče s Evou?

Nervy kvůli soudu

Jana je před zítřejším soudem docela rozhozená. Potřebovala by oporu, ale Saša s ní k soudu jít nechce kvůli novinářům. Snaží se ji v tom úplně nenechat, jenže to, co jí navrhne, je pro ni žalostně málo. Soud řeší také Mareš, kterému právě kvůli Janě a Sašovi opět povolí nervy. Bohužel je to pravý opak chování, jež mu doporučuje jeho advokát… Co je na Rajnera už docela silná káva? Koho a s jakým výsledkem Jana požádá, aby ji u soudu podpořil? A jak na tom je Bára?

Komplikace pro Máru

Vojta se o víkendu na dětském hřišti zraní. Přestože se zdá, že žádné problémy mít nebude, v noci už bolestí nemůže spát, takže s ním Mára raději zajede na pohotovost. To ale není jediný problém, který musí vyřešit. Urychleně potřebuje sehnat peníze pro Mikulku, což není tak jednoduché, jak si představoval… Jak se Márovi začne všechno komplikovat? Jaké ultimatum mu dá Mikulka? A co je s Vojtou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice