Ulice 28.4.2021 - 4043. díl

Čeho všeho jsou schopní někteří bulvární pisálci kvůli šťavnatému odhalení? Co dokážou rozpoutat v životech těch, na které se zaměřili, i jejich blízkých? Vztah Jany a Saši prochází náročnou zkouškou od chvíle, kdy se o ně začal zajímat bulvár. Janě i Sašovi tečou nervy, protože to vypadá na štvanici, jež hned tak neskončí. Navíc začínají na povrch vyplouvat věci, které jsou jasným signálem toho, že nic není takové, jak se zdá... Co hodně raní Janu? Co náhodou odhalí Bára? Kde je pravda, a co je jen šikovná manipulace s fakty či city?

Jana je ráno hodně přešlá kvůli včerejšímu incidentu s bulvárním pisálkem, který ji evidentně sleduje. Se Sašou to na natáčení zatím řešit nechce, ale ten za ní sám zajde. Jana proto otevře ožehavé téma přiznání jejich vztahu na veřejnosti, když už se o nich píše a je to stejně všechno venku… Jak se k tomu Saša postaví? Co by mělo Janu varovat? Co si o celé kauze myslí Diana? Co se náhodou dozví o Sašovi Bára? A jak s touto informací naloží?

Máriovo stěhování

Mário nyní prožívá jedny z nejhorších okamžiků svého života. Vendula ho brzy ráno nachytá spícího v přípravně, takže má hned co vysvětlovat. Později u něj ještě víc přituhne. Ája se za ním totiž vypraví do práce, aby spolu probrali jeho odstěhování a jak to bude dál. Na rozdíl od Mária si Lumír na nezájem opačného pohlaví stěžovat opravdu nemůže. V hledáčku ho má totiž stále Milena Pumrová… Co je pro Mária rána přímo do srdce? Jak to vezme? Jak to Pumrová zkusí na Lumíra tentokrát? A co dělá těžkou hlavu Hložánkovi?

Dědické řízení

Marie se zastaví na skok za Amálií s nabídkou, že jí zajde nakoupit. Zároveň toho využije, aby zjistila, jak to vypadá s dědickým řízením po jejím exmanželovi, jenž jí v závěti odkázal chatu. Tohle ale nezajímá jen Marii. Karel zajde Amálii varovat, že chatu začíná řešit i poslední partnerka jejího exmanžela… Co zavání velkými nepříjemnostmi? Co je Amálii divné? A co se nezdá Marii?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice