Ulice 4.5.2021 - 4047. díl

Kdy přijdeme o poslední zbytek naděje, že se stane zázrak a že věc, do níž jsme investovali, neskončí obrovským průšvihem? Mára je už několik dní jako na trní kvůli kšeftu s Mikulkou. Obvykle měl svůj pěkně zúročený vklad nazpět po pár dnech. Tentokrát je ale ticho po pěšině a Mikulka mu navíc ani nebere telefony. Mára má nervy na pochodu, i když před Karlou a svými blízkými se to snaží maskovat, jak jen může. Jenže jakmile se u jeho dveří rozezvoní zvonek a do bytu vejdou dva muži, je zle... V jak velkém maléru Mára i celá jeho rodina lítá? Co všechno a jak praskne? Co je hlavně pro Karlu zlý sen? Co bude s nimi se všemi dál po osudové „návštěvě“?

Mára má nervy na pochodu kvůli kšeftu s Mikulkou, který mu nebere telefon. Jenže to ještě netuší, jaké peklo ho čeká. Jakmile se u jeho dveří objeví policie, začne Márovi docházet, že je opravdu zle. V jak velkém maléru Mára i celá jeho rodina lítá? Co odhalí Karla?

Následky Vítkova chování

Havelka nevynechá jedinou příležitost, aby Vítkovi dokázal, kdo je tady pánem. Nebojí se poukázat na jakékoliv nedostatky, a Vítek o sobě začíná dost pochybovat. Vítkovo chování se následně odráží na chodu celé rodiny. Co všechno podnikne Vítek, aby vyhověl svému nadřízenému? A co se nezdá Ivě?

Napětí mezi Aničkou a Šimonem

Anička a Šimon společně fotili pracovnici z erotické telefonní linky, kde dříve pracovala Alice alias Laura. Aničce se již od začátků tento nápad příliš nezamlouval, a to se odrazí i na výsledných snímcích. Co Aničce vytkne Šimon? Proč Aničce povolí nervy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice