Ulice 11.5.2021 - 4052. díl

Dokážeme být oporou v těžkých chvílích těm, kteří chybovali a snaží se to napravit, anebo si pro jistotu kryjeme vlastní záda a raději hodíme hříšníky přes palubu? Od chvíle, kdy se v Coolně objevila kriminálka, má Tony nervy na pochodu. Vzhledem ke své minulosti se obává, že se na něj sveze průšvih, který by mu mohl pořádně zavařit, i když s ním vlastně nemá téměř nic společného. Aby k tomu nedošlo, začíná dělat opatření, jež jsou pro všechny jasným signálem, co je pro něj nyní nejdůležitější... Co by do něj nikdo neřekl? Kdo a jak mu nastaví zrcadlo, aby si to uvědomil? Co se dá považovat za podraz na nejbližší, a co za snahu chránit druhé?

Karla a Tony jsou kvůli Márovi najednou na jedné lodi. Oba řeší existenční problémy, i když Karla je na tom podstatně hůř. To je také důvod, proč nakonec dospěje k zásadnímu rozhodnutí. K čemu se Karla rozhodne? O co požádá Tonyho?

Problémy s chatou

Amálie se ocitne na válečné stezce kvůli dědictví po exmanželovi, které jí odkázal v závěti. Na chatě, na kterou spolu kdysi jezdili, našla mnoho věcí, které patřily kdysi jí nebo jejím rodičům. Pojí ji s nimi vzpomínky, o které nechce přijít. Jenže se k něčemu schyluje! Komu se se svým trápením svěří?

Pravda o Máriovi

Ája zlomila Máriovi srdce. Všechny jeho sny o velké a šťastné rodině se rozplynuly a on hodně rychle dopadl ze svého růžového obláčku na tvrdou zem. Doslova. Ája Mária vyhodila z bytu, a tak Mário přespává tajně v bistru. Se svým trápením nechtěl nikoho obtěžovat, ale okolnosti ho nakonec donutí jít s pravdou ven. Komu svěří celou pravdu o vztahu s Ájou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice