Ulice 12.5.2021 - 4053. díl

Jak moc jsme svázáni s minulostí, kterou nemáme úplně dořešenou? Jak se tyto vazby mohou překvapivě promítnout do naší přítomnosti a změnit nám život? Amálie se stále úplně nevyrovnala s náhlým skonem svého exmanžela. Až nyní si naplno uvědomí, že to, co se mezi nimi kdysi stalo, jen vytěsnila, ale vyřešené to v sobě zdaleka nemá. K tomu přispěje i dopis takřka ze záhrobí, jenž s ní hodně zamává a o kterém by se její současný manžel Vlastimil Pešek rozhodně neměl dozvědět. Proč? Co se Amálie dočte v dopise na rozloučenou? A jaké to má následky?

Mário proti Áji

Mário byl zaslepený city k Áje natolik, že dlouho neviděl, jak si ho Ája šikovně omotává kolem prstu. Před každým ji hájil, klidně by se porval s celým světem a snesl by jí modré z nebe. Jenže nyní zjišťuje, čeho všeho je Ája schopná, aby dosáhla svého. Jak se její intriky nyní obrátí proti ní? Co Áju hodně překvapí?

Hložánek si všímá Pumrové

Milena Pumrová se od Světlanina náhlého skonu velmi často motá kolem Lumíra. Považuje ho totiž za ideální partii. Nezanedbatelným bonusem je pro Pumrovou samozřejmě Lumírův majetek. Dobře zajištěný a slušný chlap je prostě pro osamělou ženskou trefa do černého. Její náklonosti si však nevšiml pouze Lumír, ale také jeho dobrý kamarád Tonda Hložánek...

Magdiny obavy

Mezi Magdou a Prokopem to opět docela jiskří. Bohužel se Magda bojí dalšího zklamání, a proto je hodně opatrná. Také si je moc dobře vědoma faktu, že je Prokop nezadaný, a proto si velmi rád užívá a loví známosti na seznamce. Magdinou velkou oporou je Anička, které se se svým trápením svěří. Co jí přizná? Čeho se Magda obává?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice