Ulice 13.5.2021 - 4054. díl

Co všechno mohou způsobit obavy ze zlomeného srdce? Jak občas nechtěně ublížíme těm, jež milujeme, ze strachu z nového vztahu? Mezi Magdou a Prokopem to opět docela jiskří. Prokop se snaží posunout jejich vztah zase o krůček dál, jenže souhrou náhod se oba dozví něco, co je raní na hodně citlivém místě a co způsobí další velký zvrat nejen mezi nimi, ale také u Ireny Landové... Co je pro Magdu pořádná ťafka? Při čem přistihne Prokopa? A co o ní zjistí Prokop? Co je nejen pro něj znamením, že věci se mají jinak, než jak se zdá?

Jak občas nechtěně ublížíme těm, jež milujeme, ze strachu z nového vztahu? Mezi Magdou a Prokopem to opět docela jiskří. Prokop se snaží posunout jejich vztah zase o krůček dál, jenže souhrou náhod se oba dozví něco, co je raní na hodně citlivém místě a co způsobí další velký zvrat nejen mezi nimi. Co Magdu hodně raní? Při čem přistihne Prokopa?

Kaštanův zájem o chatu

Amálie se sice rozhodla, že chatu zděděnou po exmanželovi prodá, jenže to bylo před tím, než se do starých známých míst vrátila a než se jí oživily vzpomínky na to hezké. Nyní je dost na vážkách, i když zájemců je hned několik. Kromě Marie se totiž o chatu začne zajímat i Kaštan. Čeho se Kaštan obává?

Průšvih kbůli dárku pro Ivu

Vítek spolu s Ivou slaví výročí. K té příležitosti své drahé polovičce koupil dárek, který si přinesl do práce. Bohužel pro Vítka v ten moment přijde šéf a rozhodně si nebere servítky. Co se stane? Co všechno svým výstupem rozpoutá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice