Ulice 18.5.2021 - 4057. díl

Co všechno tajíme před okolním světem, abychom chránili sebe i své blízké? Co by nám nebo jim mohlo rázem zničit život? Jana a Bára sice vyhrály před měsícem soud s Marešem a domohly se spravedlnosti, jenže Jana to od té doby schytává takřka ze všech stran. Mareš se jí mstí, jak jen může. Štve proti ní bulvár, prozrazuje její tajemství, dokonce ji i napadne. Tím to však zdaleka nekončí. Nyní Mareš rozpoutá něco, co má pro Janu i její blízké dalekosáhlé následky... Jak se Mareš znovu pomstí? Proč Jana začíná mít pořádně nahnáno i u sebe doma? A jak se chce bránit?

Dora chce bydlet u Jany a Franty

Poté, co se Bára rozhodla odletět do zahraničí, hledají Franta a Jana novou spolubydlící do studentského bytu. Ačkoliv si Bára nepřála, aby novým spolubydlícím Františka byla dívka, nové bydlení hledá právě Dora, přítelkyně Bruna. Dora by ráda s Františkem a Janou bydlela, jenže právě Janě a Brunovi se tento nápad příliš nezdá. Proč? Najde Dora nové bydlení?

Miloš naštve Bedřicha

Kdy je třeba respektovat rozhodnutí našich blízkých a přátel? A kdy se jim naopak postavit a poslechnout vlastní svědomí či srdce? Miloš by se pro Bedřicha rozkrájel, ale jsou věci, na které je prostě krátký. Bedřich se najednou z jeho úhlu pohledu chová tak nelogicky, že tím ohrožuje vlastní život. Miloš se proto rozhodne udělat něco, čím Bedřicha hodně naštve. Co Miloš udělá? Dozví se František pravdu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice