Ulice 19.5.2021 - 4058. díl

Umíme se postavit čelem všem potížím, které nám dokážou obrovsky zkomplikovat život? Dokážeme odpustit a jít dál? Karla a Tony jsou kvůli Márovi najednou na jedné lodi. Ani jeden z nich teď nemá na růžích ustláno. Oba řeší existenční problémy, i když Karla je na tom podstatně hůř než Tony. To je také důvod, proč nakonec dospěje k zásadnímu rozhodnutí, jež naprosto změní její plány a vlastně i celý život. Rozhodnutí, které se dotkne také jejích dětí i blízkých... K čemu se Karla rozhodne? Co to znamená pro ostatní? Jak to přijmou? A co je pro Karlu momentálně nejtěžší?

Mára se kvůli nelegálním kšeftům s Mikulkou dostal do pořádného maléru. Nejenže má tahanice s policií, ale ztratil také důvěru svého nejlepšího kamaráda, který s ním ukončil pracovní poměr, čímž ho odstřihl od důležitého finančního příjmu. Jenže teď přijde další rána, kterou Mára jen tak nerozdýchá. Co se stane? Proč Márovi zavolá vyděšená Karla?

Blanka v hospodě

Blanka bojuje se svou závislostí, jak jen může. Rodina se snaží být jí oporou, ale Blanka by nyní ze všeho nejvíc potřebovala pomoc od jednoho jediného člověka – od Evžena. Právě na něj překvapivě narazí v prostředí, kde by ji nikdo nečekal a před kterým ji všichni varují. Proč Blanka skončí v hospodě? Odolá pokušení?

Mareš dělá Janě ze života peklo

Jana a Bára vyhrály před měsícem soud s Marešem a domohly se spravedlnosti, jenže pro Janu tím tato kapitola zdaleka nekončí. Díky účinkování v seriálu je známou tváří, čehož využije právě Mareš, který se snaží před nástupem do vězení udělat Janě ze života peklo. Čeho všeho je schopný? A jaký dopad to bude mít nejen na Janu, ale i na její blízké?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice