Ulice 20.5.2021 - 4059. díl

Jsme dostatečně silní, abychom odolali pokušení a démonům, se kterými zápasíme? Co nás motivuje, a co nás naopak dokáže během mžiku srazit do kolen? Blanka bojuje se svou závislostí, jak jen může. Rodina se snaží být jí oporou, ale Blanka by nyní ze všeho nejvíc potřebovala pomoc od jednoho jediného člověka – od Evžena. Právě na toho překvapivě narazí v prostředí, kde by ji nikdo nečekal, v prostředí, před kterým ji všichni varují... Proč Blanka skončí v hospodě? Jak to má nyní s Evženem? Kdo a jak nenápadně zasahuje do Evženova života čím dál víc? A jak se to začíná dotýkat i Blanky?

Kateřina Dubovská, nová majitelka uliční hospody, má s podnikem velké plány a chce ho předělat k obrazu svému. S rekonstrukcí jí pomáhá Evžen a Martin Maléř. A právě Evžen udělá na Kateřinu velký dojem. Co ji potěší? Jak moc si tihle dva notují?

Miloš má starost o Bedřicha

Miloš si dělá velké starosti o Bedřicha. Ten se totiž i přes svou diagnózu nehodlá vzdát cesty do Vietnamu. Ačkoliv se Miloš hodně snaží, jsou věci, na které je prostě krátký. Kvůli tomu povolá do zbroje i Frantu, ze kterého si chce udělat spojence, aby mu společně rázně promluvili do duše. S čím se Miloš svěří? Podaří se jim Bedřicha přemluvit?

Kustíkův pád

Rodina Marečkových má plnou hlavu starostí. Kustík spadl z gauče a praštil se do hlavy. Ačkoliv se jeho pád obešel bez následků, rozhodně tato nehoda nepřispěje k lepší atmosféře. Co Mára nedokáže pochopit? A jak vytočí Karlu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice