Ulice 25.5.2021 - 4062. díl

Dokážeme důvěřovat svým partnerům? Co všechno může způsobit jedno přistižení, které se dá vykládat různě? Jana dostane ten nejúžasnější dárek k svátku – poprvé v životě ho může oslavit s oběma rodiči. Do domácí pohody ale nečekaně vpadne Marta, manželka Janina táty Vladimíra Pečenky, aby Janě také popřála a zároveň předala svému muži zapomenuté doklady. Bohužel ho přistihne s Dianou v situaci, která je pro ni naprosto jednoznačná. A aby toho nebylo málo, nečekaně se zvrtne i Pečenkův a Dianin večer včetně celé noci... Co všechno se stane? Při čem Marta nachytá manžela s Dianou? Co je pro ni poslední kapkou a jak si to se všemi vyřídí?

Diana se vrátí poníženě zpátky do Prahy. Co se jí v Chomutově stalo? Jak na její prozrazené tajemství reagovalo nejbližší okolí? A především – jak bude reagovat Pečenka na Dianin návrat? A co na to jeho žena?

Lumíra a Pumrová

Lumíra s Pumrovou čeká po společně stráveném večeru pořádně trapný návrat do reality! Jak na sebe budou reagovat, až se potkají v hospodě? Pokusí se Milena přejít všechno s grácií, nebo naopak přiloží do ohně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice