Ulice 24.5.2021 - 4061. díl

Jak si užít sex bez závazků, když paradoxně právě z toho máte obavy, protože jste už dlouho s nikým nic neměli? Opravdu to je jako jízda na kole, která se prostě nezapomíná? Milena Pumrová je odhodlaná sbalit Lumíra stůj co stůj. Dnešek je pro ni den s velkým D, takže neponechá nic náhodě. Hodí se do gala, oblékne si své nejhezčí erotické spodní prádlo a vyrazí na lov vzácné kořisti. Zaútočí čistě ženskými zbraněmi, přesně jak odkoukala z erotických filmů. Má to ale malý háček. Realita je překvapivě trochu jiná, než jak si představovala... Co se stane? Jak se vyvine Lumírův a Milenin večer plný vášně? Už nyní vám prozradíme, že trapasy, jež se Lumírovi a Pumrové stanou, vás stoprocentně pobaví.

Milena Pumrová je odhodlaná sbalit Lumíra stůj co stůj. Dnešek je pro ni den s velkým D, takže neponechá nic náhodě. Hodí se do gala, oblékne si své nejhezčí spodní prádlo a vyrazí na lov vzácné kořisti. Zaútočí čistě ženskými zbraněmi, přesně jak odkoukala z erotických filmů. Jenže celý večer dopadne jinak, než si představovala. Co se stane? Jak se vyvine večer plný vášně?

Béďovo rozhodnutí

Bedřicha hodně ranilo, když mu František oznámil, že s ním do Vietnamu neodletí. Ačkoliv to s ním František a Miloš myslí dobře, pro Bedřicha cesta do Vietnamu hodně znamená. Doufal, že si s Františkem užijí společný čas, než se rozhodne zahájit léčbu. Jenže Bedřich udělá něco, co obavy o jeho zdraví ještě více prohloubí. Co se stane?

Dorka se stěhuje

František s Janou hledali po Bářině odletu do zahraničí novou spolubydlící. Ačkoliv si Bára nepřála, aby ve studentském bytě bydlela další holka, její pokoj nakonec získala přítelkyně Bruna jménem Dorka. Kdy se nastěhuje? A jaké překvapení ji čeká hned první den v novém?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice