Ulice 31.5.2021 - 4066. díl

Jak se vyrovnat se zradou partnera, byť se nejedná o nevěru? Karla si připadá jako ve zlém snu od chvíle, kdy si policie přišla k nim domů pro Máru a kdy praskly Márovy kšefty s Mikulkou. Karle jako kriminalistce je jasné, že z tohoto srabu se jen tak nevyhrabou, i kdyby se snažili sebevíc. Navíc jako máma dvou malých dětí nedokáže rozdýchat, že ji Mára celou dobu obelhával a že ohrozil jejich rodinu. Dnes dopadne pověstná poslední kapka. Karle po dlouhé době povolí nervy takovým způsobem, že se otřese její manželství s Márou v základech... Proč Karla vyrazí s Márou dveře? Co je na ni už moc? Proč se pak sesype? Co s nimi bude dál?

Anežka s Michalem si na společně strávený víkend v Praze bez rodičů naplánovali fajn akce. Ty se jim ale pěkně vymstí! Jak Iva s Vítkem zjistí, že jim děti lhali? A co je čeká za trest?

Důvěru ztratil před pár týdny také Mára. Karla se z jeho kšeftů nedokáže vůbec vzpamatovat a samotná Márova přítomnost ji extrémně vytáčí. Čím jí zvedne mandle tentokrát? A zůstane jen u slov?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice