Ulice 1.6.2021 - 4067. díl

Nakolik dokážeme být upřímní sami k sobě a ke svým blízkým? Kdy ty, které máme rádi, chráníme, když před nimi máme svá tajemství, a kdy jen nemáme odvahu přiznat jim celou pravdu? Amálie si myslela, že vztah s exmanželem už má dávno vyřešený. Po jeho náhlém skonu ale zjišťuje, že tomu tak zdaleka není. Když navíc Vlastimil Pešek odhalí jejich dávné tajemství, znamená to další pořádnou trhlinu v jejich manželství... Co je pro Vlastimila Peška obrovská podpásovka? Na co narazí? Co jen tak neskousne? A proč a na koho začne žárlit?

Kamarád Amálie Karel je zpět. Bohužel pro ni to není jediný člověk, který se jí do života vrátil. Partnerka jejího zesnulého manžela se totiž opět hlásí o slovo! Co Amálii napsala? A jak se k tomu Amálie postaví?

Karla v koncích

Karla si připadá jako ve zlém snu. A to od chvíle, kdy si policie přišla k ní domů pro Máru a kdy praskly Márovy kšefty s Mikulkou. Její vztah se otřásl v základech a není jisté, zda to ustojí. Poté, co Karle povolí nervy, musí Mára přespat v Coolně. A další rána na sebe nenechá dlouho čekat. Co se Karly hodně dotkne?

Milena se nevzdává

Ačkoliv večer plný vášně Mileny s Lumírem neprobíhal podle jejich představ, nic ještě nekončí. Milena se totiž rozhodně nenechá jen tak odbýt. Snaží se ze všech sil, aby Lumíra přesvědčila, že ona je ta pravá. Jak neodbytná dokáže být? Co Lumíra hodně překvapí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice