Ulice 7.6.2021 - 4071. díl

Jak velkou roli občas sehraje v našich životech náhoda? Jak málo někdy stačí, aby náš osud nabral naprosto nečekaný směr? Blanka vkládá velké naděje do dnešního setkání s Evženem. Chce mu přiznat, co k němu cítí, zabojovat u něj o druhou šanci, protože si moc dobře uvědomuje, že o něj přišla kvůli svému pití. Bohužel se ocitne v nesprávný čas na nesprávném místě, a tak odhalí něco, co je pro ni ranou přímo do srdce... Jaké tajemství s Blankou hodně zamává? Jak to ovlivní její schůzku s Evženem? Jakým výbuchem se vypořádá s nahromaděnými emocemi?

Blanka si hodně slibuje od setkání s Evženem. Je odhodlaná mu vyznat své city a doufá, že jí dá druhou šanci. Nyní se ale stane svědkem něčeho, co jí hodně ublíží. Evžen si je totiž velmi blízký s Kateřinou. A právě jejich vztah se posune o krůček dál. Jenže to není jediný vztah, který se otřese v základech. Co Blanka udělá? A jakou roli v tom sehraje Luděk?

Mikulka dohání Máru

Mára si kšeftem s Mikulkou zadělal na pořádný malér, ze kterého se nyní pokouší vyhrabat. Ačkoliv si myslel, že to nejhorší má více méně za sebou, Mikulka má své lidi všude. Mára bude mít velký důvod k tomu, aby se opět začal strachovat o svou budoucnost. Co se stane? A z čeho Tony podezřívá Máru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice