Ulice 4.6.2021 - 4070. díl

Kdy jsme připraveni na nový vztah? Co je pouze přirozený vývoj, a co jen okouzlení přítomným okamžikem? Blanka by si moc přála, aby se s Evženem k sobě vrátili, aby konečně dostala šanci otevřeně si s ním promluvit o svých citech i všem, co mají za sebou. Jenže kolem Evžena se už měsíc motá i Kateřina, jež dnes naplno zaútočí svými ženskými zbraněmi... Co se odehraje mezi Evženem a Kateřinou? Jak na tom je Blanka, která se snaží bojovat se svými démony i o lásku? A jak to má s city samotný Evžen?

Blanka a Evžen toho spolu opravdu hodně prožili. A je to právě Blanka, která doufá, že k sobě opět najdou cestu, protože si moc dobře uvědomuje, že o něj přišla kvůli svému pití. Jenže kolem Evžena se v poslední době motá Kateřina, které Evžen padl do oka. Jak se Blanka pokusí získat Evžena zpět? A co se odehraje mezi Evženem a Kateřinou?

Landová si uvědomuje svou chybu

Čeho všeho může být schopná zhrzená žena? Od doby, co Irena odhalila tajemství Magdy a Prokopa, si vybíjí svou zlost právě na Magdě. Rozhodla si to s ní vyřídit nejen prostřednictvím studentů, ale také se odhodlala přijít k ní domů. Nyní jí však dojde, že udělala velkou chybu. Co Landová udělá? A co přizná Magdě?

Karle povolí nervy

Karla si je dobře vědoma, že ačkoliv se snaží ze všech sil, z průšvihu, který Mára zavinil, se jen tak nikdo z nich nevyhrabe. Velkou oporou jsou jí rodiče Máry, kteří se snaží alespoň prostřednictvím dětí pomoct. Bohužel má Karla neustále nervy na pochodu. A tak se stačí opravdu málo, aby opět bouchla jako přetlakovaný papiňák. Proč Karle opět povolí nervy? Co ji vytočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice