Ulice 9.6.2021 - 4073. díl

Co je pravda a co jen efektní divadlo pro okolí ve snaze očernit ty, kteří nám leží v žaludku? Kam až může vést nenávist k těm, kteří nám podle našeho mínění zničili život? Radek Mastný si je dobře vědom, že mu nyní pořádně teče do bot. Co nevidět znovu stane před soudem, tentokrát jako obžalovaný. A tak dělá vše pro to, aby unikl vězení a ovlivnil veřejné mínění ve svůj prospěch. Kam až je schopen zajít? Jaké nečekané spojence získá proti Nyklovým? Jak si s ním vyřídí své účty Lumír? A jak dopadne soud tentokrát?

Radek Mastný udělá cokoliv, aby se vyhnul trestu. Nestydí se vytáhnout i staré otřepané tríčky. Jak na ně zareagují Lumír a jeho rodina?

Martin nevěří Danovi

Martin nemůže uvěřit vlastním uším! Dan ho nakrmí historkou, jak viděl pana šéfa včera v noci v dílně. Podle něj přiletěl z Vietnamu najít fakturu a zase letěl zpátky na dovolenou. Není se čemu divit, že Martin nemá pro Danovo vyprávění zrovna pochopení... Z čeho ho obviní a jak bude chtít zjistit pravdu?

Diana se schází s Pečenkou

Diana s Pečenkou se tajně sejdou v krámku. Co mají za lubem? A proč své schůzky a telefonáty před Janou tají? Že by se dali zase dohromady a nechtějí, aby to jejich dcera věděla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice