Ulice 10.6.2021 - 4074. díl

Jaká tajemství mají naši nejbližší? Proč nám občas lžou i ti, u kterých bychom to ani ve snu nečekali? A jak se může všechno provalit? Janě je v poslední době hodně podezřelá máma, která jen září a chová se tak, že Janě okamžitě dojde, která bije. Máma má nového chlapa! Vše do sebe zapadá, tohle Jana v minulosti už zažila několikrát. Vlastně by mámě novou lásku i přála, kdyby to nemělo malý háček. Muž, s nímž máma evidentně něco má, by pro ni měl být tabu... Kdo, s kým a při čem Dianu nachytá? Co všechno právě Diana své dceři tají? A jak se Jana dozví pravdu?

Jana už definitivně nabyde dojmu, že jí Diana něco tají, a tak se rozhodne zjistit pravdu na vlastní pěst. Svou matku podezírá z románku se svým otcem! Na koho udeří a co zjistí?

Nastného soud

Nyklovi mají před sebou velký den! Dočkají se konečně zadostiučinění? Dá Lumírovi soud za pravdu a Radek Mastný ponese následky za odporné vydírání a bolestivou újmu, kterou celé rodině způsobil?

Svatební přípravy

Velký den čeká také Jolanu s Marií! Ty mají ale ještě čas, jejich svatba se uskuteční až za týden. Přípravy jsou však už v plném proudu! Podívejte se, jak bude Marie vypadat jako nevěsta.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice