Ulice 11.6.2021 - 4075. díl

Kam dokáže zajít zhrzená žena v neukojitelné touze pomstít se sokyni a vyřídit si s ní účty? Jak umí znepříjemnit život šéfová, která vám nehodlá odpustit vaši domnělou zradu? Irena Landová nevynechá jedinou příležitost, aby se po Magdě nějak nepovozila. Dělá to už tak okatě, že všem dojde, že se něco děje. Samotná Magda čelí jejím výpadům v klidu a s hlavou hrdě vztyčenou, což Landovou jen vyprovokuje k další akci proti ní... Jak Landová znepříjemňuje Magdě život? Co na to ostatní? A co začíná Magda zvažovat?

Landová dál šíří ve škole nepříjemnou atmosféru. Najde si další drobnou chybu, aby mohla Magdu ponížit a potrestat. Co se jí bude hodit do karet tentokrát? A s čím se Magda svěří Prokopovi?

Blanka zkoumá Kateřinu

Blanka se nemůže vzpamatovat z toho, že si za ni Evžen tak rychle našel náhradu. Rozhodne se na vlastní očí zjistit, čím ho nová majitelka tak uchvátila. Co má Kateřina, co ona ne?

Prodej domu v Málkově

Lumír absolvuje prohlídku domu v Málkově. Jak se zájemci vyjádří? Prodá památku po Světlaně, nebo na poslední chvíli couvne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice