Ulice 14.6.2021 - 4076. díl

Co nám dává sílu zatočit s našimi démony? Jak znovu najít sám sebe, začít si věřit a udělat konečně tlustou čáru za tím, co nás táhne ke dnu? Pro Blanku byla hlavní motivací k léčbě alkoholismu naděje, že jí dá Evžen druhou šanci, že se k sobě vrátí a budou opět spolu. Doufala, že na ni bude Evžen pyšný, že si znovu vybojuje jeho lásku. Díky terapiím se jí pomalu vrací ztracené sebevědomí, uvědomuje si, co je a co není prioritou. To se odrazí i na jejích vztazích k mužům, k Evženovi a Luďkovi... Jaký zásadní krok Blanka udělá? Co prozradí dětem? A proč to tají před ostatními?

Blanka si uvědomí jednu hodně důležitou věc – že abstinuje hlavně kvůli sobě. Co si dá za nový cíl a s čím se svěří své nejlepší kamarádce?

Pumrová řeší Evžena a Kateřinu

Pumrová si vezme do hledáčku Kateřinu s Evženem. Jejímu bystrému oku zkrátka nic neunikne. Jak přímo udeří na Kateřinu? A jakou zpětnou reakci rozhodně ani Purmová nečeká?

Magdin konec ve škole?

Magda řeší ve škole jednu nepříjemnost za druhou... Landová tentokrát ale vážně přitvrdí! Co se donese Magdě od jejích studentů? Bude tohle znamenat její definitivní konec?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice