Ulice 15.6.2021 - 4077. díl

Jak občas zamíchají našimi kartami ti, od kterých to nikdo nečeká? Co je pro každého učitele tím největším uznáním a oceněním jeho snahy? Magda se začíná porozhlížet po jiném místě, protože nehodlá být donekonečna hromosvodem zhrzené Landové, která se po ní vozí kvůli každé maličkosti. Nyní ovšem i Landové sklapne, protože se stane něco, co ona sama ještě nezažila, něco, co jí vezme vítr z plachet a co Magdu dojme k slzám... Kdo a jak zasáhne do jejich osudů? Co je pro Magdu obrovskou satisfakcí? O čem si může nechat Landová jen zdát?

Vztah mezi Magdou a Irenou není právě nejlepší. A situace se stále nelepší. Landová se totiž po Magdě neustále vozí. Nyní dojde k něčemu, co jí opravdu hodně ublíží. Proto není divu, že se Magda začíná poohlížet po jiném pracovním místě. Jenže studenti za Magdou stojí a udělají něco, co překvapí i samotnou Landovou. Co dojme Magdu k slzám? O čem si Landová může nechat jen zdát?

Přípravy na svatbu

Přípravy na veselku jsou v plném proudu. Velký den Marie a Jolany se zkrátka blíží. S touto událostí je ale spojena nejen radost, nýbrž také spousta starostí. Mezi Vlastíkem a Amálií totiž v poslední době nepanuje právě ta nejlepší atmosféra. Marie se bojí, že nenajde k obřadu svědka. Jak to dopadne? A s čím se Marie svěří Amálii?

Existenční problémy

Karla a Mára prožívají těžké období. Nejenže se jejich vztah otřásl v základech, ale také musí řešit vážné existenční problémy. Karla se proto snaží šetřit, Mára je zase každou volnou chvíli za volantem. Jak to s nimi dopadne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice