Ulice 18.6.2021 - 4080. díl

Kam až je schopen zajít arogantní nadřízený, který se vás chce zbavit, protože by rád dosadil na vaše místo svého známého? Co si člověk občas nechá líbit, než se rozhodne pořádně praštit do stolu? Ve Vítkovi se to střádá už nějaký ten pátek. Než pracovat v takovém prostředí, raději odejde sám a středem. Jenže pak se stane něco, kvůli čemu uvidí rudě a na šéfa si došlápne takovým způsobem, že ten se v první chvíli nezmůže na slovo... Co Vítka rozpálí do běla? Jak si to se šéfem vyřídí? Co se dá považovat za otevřené vyhlášení války?

Havelka se po Vítkovi vozí od první chvíle, co nastoupil na jeho pobočku. Jeho chování se však v poslední době stupňuje. Vítek už toho má dost. Proto není divu, že začne přemýšlet o tom, že dá výpověď. Jenže nyní Havelka udělá něco, co Vítek nechce nechat jen tak. Na svého šéfa si proto došlápne. Co Vítka rozhodí? Jak si to s šéfem vyřídí?

Bedřich spoléhá na Dana

Jaro je v plném proudu. A tak se Alice a Dan opět rozhodnou společně odjet na trhy a prodávat zboží z kovárny. O jejich plánu se dozví Bedřich. Ten s Alicí již nějaký čas není v kontaktu. A je to právě ona, která o jeho nemoci nemá tušení. O co Bedřich požádá Dana? A proč na něj spoléhá?

Ája potřebuje Máriovu pomoc

Ačkoliv Ája a Mário spolu nežijí, spojuje je láska k jejich dceři Sophii. Ája si je dobře vědoma, že by Mário pro dcerku udělal cokoliv na světě. A přestože to mezi nimi není zrovna dvakrát růžové, může se na něj spolehnout. Proč mu Ája zavolá? Co Mária vyděsí? Co je s malou Sophií?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice