Ulice 21.6.2021 - 4081. díl

Šestnáctá sezona Ulice tento týden vrcholí. Před letní pauzou ve vysílání seriálu se některé osudy uzavřou, jiné se naopak začnou odvíjet. Co čeká uliční starousedlíky i nové příchozí těsně před létem? K jakým zvratům dojde u Nyklových, Liškových, Blanky, Karly a Máry, Jany či Magdy v samém závěru sezony? Tento týden se v Ulici odehraje boj o lásku, dojde na překvapivé pravdy, velké emoce či malá vítězství a padnou i zásadní rozhodnutí. Jak s námi dokáže zamávat setkání s tím, koho milujeme, přestože jsme se rozešli kvůli vzájemné nedůvěře ve vztahu? Je možnost druhé šance, když ty největší emoce opadnou? Alice a Bedřich se neviděli od emotivního rozchodu, k němuž došlo před více než měsícem. I když si oba mysleli, že to mají mezi sebou již srovnané a je mezi nimi definitivní konec, dnešní setkání je přesvědčí o opaku. Ti dva do sebe totiž narazí takovým způsobem, že se jim hned rozsvítí... Co se mezi nimi stane? Jak to vnímá jejich okolí a jak oni sami? Co všechno je spojuje, a co naopak rozděluje?

Občas se v našich životech objeví něco, co se nedá jen tak odpustit. Bedřich se nedokázal přenést přes návrat Alice k brigádě na erotické lince. Vztah ukončil. Nyní se oba poprvé od rozchodu setkají tváří v tvář. Co si Alice uvědomí? A jak jejich první setkání proběhne?

Ája chce Mária zpět

Pro Mária to byla velká rána, když mu Ája oznámila, že je mezi nimi konec a že se má odstěhovat. Od té doby ale uplynulo spoustu času. Ája si nyní uvědomila, že udělala chybu. Mário je nejen skvělý táta, ale i úžasný chlap. Ája by si moc přála, aby opět tvořili rodinu. co na to Mário? Dokáže Áje ještě důvěřovat?

Diana

Poté, co Jana veřejně přiznala, kdo její biologický otec, otočil se život její mámy vzhůru nohama. Je to již pár dnů, co Diana bydlí ve studentském bytě s Janou a Františkem, a zatím to nevypadá, že by chystala vrátit zpět do Chomutova. Co Diana udělá? A jak její rozhodnutí ovlivní stěhování Dorky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice