Ulice 20.8.2021 - 4090. díl

Jak se vypořádat s delším odloučením, steskem i strachem o toho druhého? Kdy je lepší milosrdná lež a kdy můžeme říct celou pravdu? Mára odjel do Norska na ropnou plošinu před necelými dvěma měsíci, aby vydělal peníze na splacení svých dluhů. Všem se po něm už hodně stýská, nyní jim navíc naženou strach zprávy o nebezpečné bouři, jež bičuje oblast, kde Mára pracuje... Jaká je pravda o situaci v Norsku? Proč se Mára nikomu neozývá? Co s ním je? A co Karlu k smrti vyděsí...?

Setkání Lumíra a Pumrové

Pumrová si na Lumíra dělala zálusk delší dobu, o to více ji mrzelo, když ji odmítl. Pomsta v jejím podání je opravdu hořká a ačkoliv se Lumír hodně snaží, aby to mezi nimi bylo v pořádku, Milena mu nic nedá zadarmo. Lumír se ke všemu cítí osaměle. Poté, co se dozvěděl, že Ingrid odjíždí do Málkova a její návrat je v nedohledu, zůstal na vše sám. I to je důvod, proč se rozhodne po delší době zajít do hospody. Jaké bude setkání Lumíra a Pumrové?

Návrat z dovolené

Návraty z dovolené bývají často náročné. Vítek a celá rodina se vracejí z dovolené a zatímco děti čeká ještě týden prázdnin, Vítek s Ivou se chystají do práce. Jenže, co když se stane něco, co vám prázdniny naruší a vaše plány, jak strávit poslední volné dny, jsou pryč?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice