Ulice 23.8.2021 - 4091. díl

Začíná poslední prázdninový týden, ovšem nové díly Ulice odstartovaly již minulý týden. A hned to zajiskřilo na několika frontách, např. mezi Janou a Brunem. Kromě jejich osudů přinese tento týden také příběhy Blanky, Liškových, Marečkových, Klímových či Nyklových. Téměř u všech půjde o lásku, ale jen někdo bude zářit štěstím a zamilovaností. Jana a Bruno jsou opět nerozlučnou dvojkou. Klape jim to, snaží se pomáhat Šárce likvidovat škody v kavárně, k tomu si evidentně užívají okamžiky, kdy mohou být spolu. Jenže právě tenhle čas se jim začíná krátit, protože Dorka, s níž Bruno již několik měsíců chodí, se má tento týden vrátit z prázdnin domů. Aniž by to kdokoliv tušil, Dorka na poslední chvíli nečekaně změní své plány. Zčistajasna se u Jany objeví již dnes... Jaké ji čeká přivítání? Co je více než podezřelé? Jak tohle shledání zvládnou Bruno a Jana...

Mezi Brunem a Janou opět vzplanula vášeň. Po jejich společné noci jsou nerozlučnou dvojkou. Oba moc dobře vědí, že jejich společný čas se krátí, blíží se návrat Dorky. Jenže ani jeden z nich netuší, že Dorka na poslední chvíli nečekaně změní své plány a připraví si tak pro Bruna a Janu pořádné překvapení. Jaká bude Janina reakce? A jaké čeká Dorku přivítání?

Následky Vítkova opálení

Vítek si z dovolené přivezl nestandardní opálení. Ve snu by ho ale ani nenapadlo, že právě jeho opálení bude dalším podnětem ke sporu s Havelkou, který si nenechá ujít žádnou příležitost, aby dal Vítkovi najevo, že na jeho oddělení není vítaný. K čemu se Havelka odhodlá? A co na to samotný Vítek?

Věrčin nález

Mára odjel těsně před prázdninami do Norska, aby vydělal peníze na splacení dluhů a zaplacení pokuty za nelegální kšefty s Mikulkou, do kterých se na jaře zapletl. Karle s domácností i malými dětmi hodně pomáhají Márovi rodiče, bratr Bruno i kolega z kriminálky Jirka Herman, který u Karly tráví opravdu hodně času. Co Věrka nechtěně najde? A co se jí vůbec nelíbí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice