Ulice 25.8.2021 - 4093. díl

Co všechno nás čeká doma po příjezdu z dovolené? Návraty obvykle proběhnou naprosto hladce, takže si člověk může dát kávu a odpočinout si po dlouhé cestě. Blanka s Adamem si o takové idylce ale mohou nechat jenom zdát. Jen co otevřou dveře od bytu, spatří v předsíni spoušť, jejíž likvidace dá nejen jim docela zabrat. Jedno pozitivum se dá ale najít i na nepříjemné domácí havárii. Blanka se neplánovaně znovu uvidí s Evženem, který jí pomůže mnohem víc, než by čekala... Jaké je jejich setkání? Co Blanka považuje za signál, že Evženovi pořád není úplně lhostejná? Jak to spolu ti dva nyní mají?

Blanka a Adam se vrací domů z dovolené, kde je čeká velmi nepříjemné překvapení. Jakmile otevřou dveře od bytu, spatří v předsíni spoušť, jejíž likvidace dá nejen jim docela zabrat. Blanka se tak díky tomu uvidí po dlouhé době s Evženem. Svou návštěvou ji také překvapí Luděk. Jaký názor na to má Evžen? A co mu Pešek prozradí?

Slavnostní otevření penzionu

Kateřina koncem jara započala rekonstrukci uličního penzionu, na kterou najala Evžena a Martina. Nyní se po týdnech tvrdé práce dočkala. Penzion může konečně slavnostně otevřít! Během toho dojde i na překvapení pro Marii a Jolanu.

Milošova překvapivá žádost

Bedřich se celé prázdniny pere s rakovinou. Léčba se na jeho kondici bohužel podepisuje čím dál víc, takže Miloš i ostatní jeho blízcí se o něj starají a snaží se mu být oporou. Zejména Miloš se v jeho léčbě hodně angažuje. Nyní se dokonce rozhodne přijít za Aničkou s žádostí o pomoc. A to by nebyl Miloš, aby to nebylo něco extra! Co jí řekne? A co na to Anička?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice