Ulice 24.8.2021 - 4092. díl

Jak zamaskovat následky dovolené u moře? Vítek by dal cokoliv za to, aby co nejdříve zmizelo jeho nestandardní opálení obličeje. Na radu kolegyně Dity si vypomůže samoopalovacím krémem, jenže výsledek je ráno ještě horší než včera večer. Teď se už bez maskování slunečními brýlemi Vítek opravdu neobejde. Dita si ví naštěstí rady i tentokrát a hned začne Vítka zachraňovat... Jak a s jakým výsledkem? Jakou za to dostane odměnu? Co by se Ivě asi moc nelíbilo? A jak hbitě využije šéf Vítkovy indispozice k nové šikaně?

Návrat Vítka do práce nebyl dle jeho představ. Ačkoliv se snažil zamaskovat své nestandardní opálení obličeje, výsledek byl ještě horší. Nyní se snaží maskovat pomocí slunečních brýlích, ale to také není právě vhodné řešení. Naštěstí má Vítek schopnou kolegyni Ditu, která ho začne zachraňovat. Co udělá? A jakou za to dostane odměnu?

Obvinění Jany

Vykradení krámku způsobilo v Ulici velké pozdvižení. Olej do ohně přidala Pumrová, která tvrdí, že ví, kdo má tohle všechno na svědomí. O obvinění se dozvěděl také Bruno, který si na Pumrovou došlápl. Jediný, kdo o ničem neví, je Jana. Jenže i k ní se vše dostane. Jaká bude její reakce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice