Ulice 26.8.2021 - 4094. díl

Kdy si děláme jen plané naděje, a kdy se opravdu schyluje k novému začátku? Jak nám občas převrátí život vzhůru nohama vzájemná přitažlivost, nečekané vzplanutí, jemuž se prostě nedá odolat? Bedřich a Alice spolu stráví večer a noc jako za starých dobrých časů, kdy je nic netrápilo, nic neřešili, jen si v klubu užívali rockový nářez a dobíjeli si baterky takovým způsobem, že na spánek pak neměli ani pomyšlení. Také tentokrát to spolu táhnou až do rána. Ovšem dnes to u nich nabere nečekaný spád... Co ani jeden z nich neplánoval, ale pro oba dva to hodně znamená? Co si o tom myslí Miloš, který dělá vše pro to, aby Bedřichovi pomohl znovu naskočit do sedla? A co Bedřichovi později vykouzlí úsměv na rtu?

Luděk se snaží o Blanku

Blanka po návratu z detoxu doufala, že se jí podaří vztah s Evženem zachránit. Přála si, aby na ni byl pyšný. Jenže zatímco Blanka doufala v nový začátek, Evžen se dal dohromady s Kateřinou, novou majitelkou uliční hospody. Ona ale i tak věří, že se jednou jejich cesty opět spojí. Kolem se stále motá její bývalý manžel Luděk, který o ni i o rodinu začal mít zájem už před létem a který doufá, že s Blankou se jejich cesty opět spojí. Mají Blanka s Evženem stále šanci? Nebo všechno bude nakonec jinak? A jak Luděk překvapí Blanku?

Sázka o pohlaví

Vendula a Pavlík co nevidět začnou novou životní etapu –⁠ stanou se rodiči. Oba se na miminko moc těší. Stejně jsou na tom další členové rodiny. Všichni netrpělivě vyčkávají, zda Vendula čeká holčičku, nebo chlapečka. A právě tohle téma zapříčiní sázku mezi Lumírem a Pavlíkem.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice