Ulice 30.8.2021 - 4096. díl

Jak si ještě užít poslední dny prázdnin a dovolených, než se na člověka zase navalí pracovní povinnosti? Magda vyrazí s Tomášem, Prokopem a jeho kamarádem Mirkem po delší době opět na skály. Pohodová výprava se ale změní v jedno velké dobrodružství, když se Tomáš souhrou nešťastných náhod zraní. Záhy je totiž všem jasné, že dostat se nazpět do civilizace nebude jen tak... Co se Tomášovi stane? Jaké následky bude jeho zranění mít? Jak to spolu mají Magda a Prokop před začátkem nového školního roku a po bouřlivých peripetiích, jimiž si prošli na jaře? A jaký je Prokopův kamarád Mirek, kterému Magda hned padne do oka...?

Magda vyrazí s Tomášem, Prokopem a jeho kamarádem Mirkem po delší době opět na skály. Pohodová výprava se ale změní v jedno velké dobrodružství, když se Tomáš souhrou nešťastných náhod zraní. Co se mu stane? A jak si Magda a Mirek padnou do oka?

Smutná Vendula

Vendula při poslední kontrole u doktora zjistila pohlaví miminka. S Pavlíkem se jim narodí dcera. Velká radost ale rychle přeroste v pochybnosti a smutek. Vendula se totiž dozví o sázce Lumíra a Pavla, kde Pavel sázel na to, že půjde o chlapečka. Vendula si proto myslí, že její manžel holčičku nechce. Co jí na to řekne Mário?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice