Ulice 31.8.2021 - 4097. díl

Co s námi dělají velká zklamání, nenaplněná očekávání, nejistota či obavy? Jak se to může podepsat na naší psychice a ovlivnit setkání, na němž nám hodně záleží? Před dvěma týdny otřáslo Jolanou shledání s Vandou, kterou neviděla přes třicet let. Jolaně se tím otevřela její třináctá komnata. Znovu si prožila všechny bolestné chvíle, jež zažila, když o Vandu přišla. Nyní je Vanda zpět v jejím životě. S Jolanou se opět setká, ovšem ani tentokrát se to neobejde bez výbuchu emocí, spousty výčitek, a dokonce i citového vydírání... Co je pro Jolanu obrovskou ranou přímo do srdce? Co si bude hodně vyčítat? Co jí Vanda vmete do obličeje? Co neustojí? A jaká má tajemství?

V úterním díle se Magda vrátí ze skal zpět do pracovního procesu. V bytě na ni bude čekat překvapení v podobě Otíka. Jak na něj zareaguje Mirek, který ji půjde vyprovodit domů?

Jirka Herman si je s Vojtou čím dál tím blíž. Jeho dobrodružné povolání elitního kriminalisty ve Vojtovi vzbuzuje velký zájem. Jakým dárkem ho tentokrát potěší?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice