Ulice 14.9.2021 - 4107. díl

Jaká tajemství mají naši nejbližší, ti, jimž chceme důvěřovat a na nichž nám hodně záleží? Vanda znovu vstoupí Jolaně a Marii do života, navíc způsobem, jenž u Marie vyvolá spoustu otazníků hned první den. Přestože je Vanda milá a vstřícná, jsou věci, které Marii okamžitě zarazí a které u ní vyvolají podezření, že Vanda zřejmě nebude tak upřímná, jak se tváří, a že se u nich neobjevila jen tak náhodou... Co je Marii divné? Jak na to zareaguje Vanda? Co je pravda, a co jen výmluva?

Márův návrat

Domů se po velmi dlouhé době vrací Mára a čeká ho jedno nepříjemné překvapení za druhým. O špatném zdravotním stavu svých rodičů neměl absolutně žádné tušení, a tak ho nové informace doslova zdrtí. Jak se Luboš snaží vyvléct z plánované operace? A co řekne na Márův nečekaný návrat?

Kaštan chce Peškovu chatu

Vlasta Pešek prodává svou milovanou chatu na Berounce. Zájem o tuto krásnou nemovitost projeví i Petr Kaštan. Jak je ale u něj dobrým zvykem, začne rovnou smlouvat a hledat možné chyby. Jak bude Vlastimil na Kaštanovy obchodní praktiky reagovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice