Ulice 21.9.2021 - 4112. díl

Jak poznat, co je pravda a co lež? Kdy můžeme bezmezně důvěřovat, a kdy je lepší si informace ověřit? Anča zná osmnáctiletou Sáru i její rodinu už několik let díky spolupráci s azylovým domem, v němž Sára často pobývala. Anča ví, jak těžké to Sára měla doma v minulosti, proto má tendenci jí pomáhat a chránit ji. Teď ale Anča zjistí, že nic není takové, jak se zdá, že také Sára má svá temná tajemství... Co se Anča dozví? Co všechno začne vyplouvat na povrch? Z čeho a proč má Sára pořádně nahnáno?

Následky Bedřichovy léčby

Bedřichovi se na jaře převrátil život vzhůru nohama kvůli rakovině prostaty. Musel změnit své plány. Místo vysněné cesty do Vietnamu začal docházet na radioterapii, která na jeho organismus doléhá čím dál víc. První následky léčby o sobě nyní začínají dávat vědět. S čím se Bedřich svěří?

Mário na vážkách

Jak se uchránit dalšího obrovského zklamání a zlomeného srdce? Ája se už nějaký čas snaží znovu sbalit Mária. Ten jejím svodům zatím odolává, protože s ní má své zkušenosti a nehodlá se opět spálit. Jak to všechno dopadne? Co Mária trápí? A co na to Pavel?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice