Ulice 22.9.2021 - 4113. díl

Co všechno se může stát, když podceníme své síly a zdravotní stav? Věrka a Luboš válčí se zdravím, jak jen to jde. Přitom si ani jeden z nich nechce naplno přiznat, jak na tom skutečně je. Pokaždé, když se jim udělá o trochu lépe a oklepou se z nejhoršího, začnou si svým chováním zadělávat na další, ještě větší malér. Tentokrát se jim to vymstí natolik, že je budou muset zachraňovat jejich nebližší. Bude to tak vážné, že jeden z nich dokonce skončí nečekaně v nemocnici... Co se stane? Jak zlé to s nimi doopravdy je? Pro koho a proč dorazí záchranka? A jaké to bude mít následky?

Věrka a Luboš stále válčí se zdravím, přitom ani jeden se nešetří. Věrka chodí tajně uklízet a Luboš se bez pomoci druhých pomalu neobejde. Pokaždé, když se jim udělá o trochu lépe a oklepou se z nejhoršího, začnou si svým chováním zadělávat na další, ještě větší malér. Tentokrát se jim to vymstí natolik, že je budou muset zachraňovat jejich nebližší. Co se stane?

Sára má strach

Kdy můžeme bezmezně důvěřovat? A kdy je lepší si informace ověřit? Anča zná osmnáctiletou Sáru i její rodinu už několik let díky spolupráci s azylovým domem, v němž dívka často pobývala. Anča ví, jak těžké to Sára měla doma v minulosti, proto má tendenci jí pomáhat a chránit ji. Teď ale zjistí, že nic není takové, jak se zdá. Co se dozví? Z čeho má Sára pořádně nahnáno?

Bedřichovy problémy

Bedřichovi se na jaře převrátil život vzhůru nohama kvůli rakovině prostaty. Musel změnit své plány. Místo vysněné cesty do Vietnamu začal docházet na radioterapii, která na jeho organismus doléhá čím dál víc. První následky léčby o sobě nyní začínají dávat vědět. Oporou mu jsou jeho blízcí, zejména Miloš, jehož svérázný přístup je občas na zabití. Jaké problémy začíná nejen Bedřich, ale také Alice pociťovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice