Ulice 27.9.2021 - 4116. díl

Co je žárlivost a co dobře míněná snaha ochránit partnera před případným zklamáním? Jak se chovat k někomu, vůči komu máme výčitky svědomí, byť to, co se stalo, nebylo naší vinou? Marie už nedokáže dál mlčet. Její intuice jí radí, aby byla obezřetná vůči Vandě, jež se po letech vrátila její partnerce Jolaně do života. Zatímco Jolana je šťastná a dceři Vandě by nejraději snesla modré z nebe, Marii je Vandino chování čím dál víc podezřelé. Dnes to již nevydrží a Jolaně na rovinu přizná, co se jí na Vandě nezdá. Opravdu je to jen projev žárlivosti, jak si Jolana myslí, anebo jsou Mariiny obavy oprávněné? Co Marii vadí? A jak to Jolana vezme?

Dianin pohovor na radnici

Diana má před sebou velký den. Již delší dobu se pokouší sehnat práci, bohužel zatím bez úspěchu. Nyní to však vypadá, že se na ni konečně usmálo štěstí. Místní starosta Tonda Hložánek ji pozval na pohovor na nové místo PR managerky na radnici. Čeho se Diana obává? Co přizná Janě?

Vítek si došlápne na šéfa

Mezi Vítkem a Havelkou dojde k další ostré výměně názorů. Ačkoliv se Havelka hodně snaží Vítka ze svého oddělení vyštípat, Vítek se začíná bránit a bojovat o své místo. Jenže proti sobě má mocného a zákeřného protivníka, který se jen tak někoho nebojí a je schopný čehokoliv. Jak si Vítek na šéfa došlápne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice