Ulice 18.10.2021 - 4131. díl

Co a kvůli čemu jsme ochotní obětovat? Co je pro nás v životě nejdůležitější? Janin život by se dal v poslední době přirovnat k jízdě na horské dráze. Jen co se oklepe z nejhoršího a má pocit, že by už mohlo být líp, přijde další sešup, kvůli kterému padne hodně rychle znovu na dno. Také tentokrát jí dá život pořádnou lekci, neboť ji postaví před dilema, jež je pro ni v její situaci nečekaně těžké. Musí se totiž rozhodnout, zda naslouchat svému srdci, nebo rozumu, a zda přiznat na rovinu celou pravdu, čímž riskuje další bolestné ztráty. Jak se Jana rozhodne? Co je pro ni a její blízké nejdůležitější...?

Není to tak dlouho, co se Luděk nastěhoval k Blance, a už jí dělá v domě problémy. S jakým sousedem se těžce pohádá a kvůli čemu?

Věrka a její bujná fantazie snad rozvrátí rodinu! Zatímco ona je přesvědčená o tom, že Karla Máru podvádí, a dělá se jí z této představy špatně, Karla se cítí být velmi dotčená tím, že ji může z něčeho takového vůbec podezírat! Dokážou ty dvě ještě najít společnou řeč?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice