Ulice 19.10.2021 - 4132. díl

Kdy se vyplatí mlčet a kdy říct na rovinu, co se nám nelíbí? Jaký rozdíl je mezi upřímností ve vztahu a dobře maskovanou žárlivostí? Kateřině se ani trochu nelíbí Evženovy vazby na Blančinu rodinu, jež přetrvávají i poté, co se Evžen a Blanka rozešli. Přestože ti dva již nejsou spolu, rozhodně si nejsou lhostejní, což by samozřejmě svým stávajícím partnerům ani jeden z nich otevřeně nepřiznal. Jenže Kateřina není slepá a svou ženskou intuicí velmi dobře vycítí, co se děje pod povrchem běžné pomoci v rámci sousedských vztahů. Jak zareaguje? A jak to spolu doopravdy mají Blanka a Evžen? Co je prozradí...?

Jirka žádá Karlu o pomoc

Jirka Herman opět pracuje na případu, který nedal v minulosti spát nejen jemu, ale také Karle. Ta už nějaký čas není ve službě a jejím plným úvazkem je momentálně mateřství. Co se stane, když se naskytne příležitost přijít na kloub velkému případu? A o co Jirka požádá Karlu?

Luděk a Šárka

Luděk se nastěhoval k Blance. Opět si užívá rodinné pohody. Jenže jeho kroky velmi často vedou do krámku k Šárce, kde si užívá nejen její společnost, ale také si dopřává něco dobrého k pití. Tentokrát se rozhodne posedět společně s Adamem. A to by nebyl Luděk, aby si do Adama před Šárkou nerýpnul...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice