Ulice 20.10.2021 - 4133. díl

Kam až může vést podezřívání a domněnka, že se vašemu potomkovi rozpadá vztah pod rukama kvůli nevěře jeho partnerky? Věrka Marečková si je jistá, že Karla podvádí jejího syna Kryštofa s bývalým parťákem z kriminálky. S Jirkou Hermanem ji totiž několikrát přistihla v situacích, jež jsou podle ní více než výmluvné. Aby toho nebylo málo, shodou náhod se nyní provalí, že Karla právě kvůli Jirkovi doma lže. Jak Věrka a Luboš zasáhnou? Co na to samotná Karla? Proč najednou neříká pravdu svým nejbližším? A jak se ke všemu postaví Mára...?

Vítek čelí už rok neustálé šikaně ze strany šéfa. Ten chce na jeho místo dosadit svého známého. Vítek se sice brání, ovšem na šéfa, který má dlouhé prsty, je zřejmě krátký. Proč Vítek opět neudrží nervy?

Vandu trápí už delší dobu finanční situace. Pomocnou ruku dostala od Amálie, která jí poskytla nemalý obnos peněz, aby mohla koupit Jolaně nějaký dárek. Jako důvod finanční krize přitom uvedla problémy s bankou. Jenže Amálii uvedla úplně jiný důvod, než který sdělila Marii. Jaké bude pokračování této situace?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice