Ulice 21.10.2021 - 4134. díl

Jak se dá elegantně zničit život člověku, který vám je nesympatický? Jak se bránit, pokud se stanete obětí bossingu a přijde vám, že nemáte nikde zastání? Vítek čelí už rok neustálé šikaně ze strany šéfa, jenž chce na jeho místo dosadit svého známého. Vítek se brání, jak jen může, ovšem na šéfa, který má příliš dlouhé prsty, je zřejmě krátký. Čím více si je šéf jistý sám sebou, tím více se po Vítkovi vozí. Jejich další, velmi dramatický střet ale tentokrát nabere naprosto nečekaný směr... Jak se to mezi nimi vyhrotí a s jakým překvapivým zvratem? Do jaké pasti se jeden z nich chytí? A co to znamená pro toho druhého...?

Bitva o Anežku

Kdo jiný by se měl zastat studentů, když ne jejich třídní profesor? Magda nedokáže mlčet, když má pocit, že se jejím studentům děje nějaká křivda. Mojmír Kalina si vzal pod svá křídla Anežku, kterou tlačí do fyzikální olympiády, i když ta by z toho nejraději vycouvala. Jak jí Magda podá pomocnou ruku? Co tahle bitva o Anežku rozpoutá ve škole?

Vanda využívá Jolanu

Jolana se snaží vynahradit Vandě i sobě léta, kdy nemohly být spolu. Jenže Vanda toho začíná šikovně zneužívat a zároveň to obracet proti Jolanině partnerce Marii. K čemu Vanda přemluví Jolanu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice