Ulice 2.12.2021 - 4164. díl

Komu v pracovních kolektivech můžeme důvěřovat a před kým se máme mít raději na pozoru? Jsou právě v zaměstnání vyhrané bitvy skutečně naším vítězstvím? Vítkovi se v poslední době dějí v bance věci, které mu dost znepříjemňují život a které vypadají jako sled nešťastných náhod. Prostě v životě to tak někdy chodí – člověk má pech, smůla se mu lepí na paty. Teď se ale stane něco, co Vítka donutí podívat se na všechny nepříjemné situace, k nimž došlo, jinýma očima. A najednou si uvědomí, že nic není takové, jak si myslel. Navíc v tom hraje velkou roli i Dita, jeho dosavadní spojenec... Co se v bance odehraje a s jakými následky? Jak se to dotkne nejen Vítkova či Ditina života, ale také života celé Vítkovy rodiny...?

Vztah Dominiky a Tonyho prochází krizí. Ačkoliv se ona k setkání se spolužákem přiznala, on si myslí své. O žádný smír nemá zájem. Z čeho obviní Dominiku tentokrát?

Luděk dělá vše pro to, aby přesvědčil Blanku k velkému kroku. Jenže ona je stále trochu na vážkách. Příliš ji nepotěší ani reakce mámy. Co se stane? A co je pro Marii hodně velká podpásovka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice