Ulice 4.1.2022 - 4177. díl

Jaké srandičky se nemusí vyplatit, jak to dopadne, když se z oběti kanadského žertíku stane jeho strůjce... Lumír a Tonda Hložánek tentokrát vítají nový rok opravdu důkladně, aby byl konečně lepší než ty minulé. A zdá se, že se opravdu blýská na skvělé časy. Pánové se výborně baví, střílí si z lidí ve svém okolí a těší se na výsledky svých kanadských žertíků. Jedním z nich zkusí nachytat také Kateřinu, která jim však nezůstane nic dlužná. Pokud dostali tito pardálové z radnice chuť na striptýz v hospodě, mají ho mít se vší parádou. Ovšem nic není takové, jak se zdá, zvláště když to probíhá v Kateřinině režii a za přítomnosti Ingrid či Pumrové. Proč budou Lumíra pomalu omývat, jak dostanou radniční pařmeni za vyučenou...?

Co se stane, když se chlap přes svátky rozpije a nemůže se po Silvestru zastavit? Lumír s Hložánkem si střílí z lidí ve svém okolí, zkusí to i na Kateřinu, která jim to ale vrátí i s úroky. Jak si z nich vystřelí?

Vanda se Jolaně svěří se svou finanční situací, ale tato chvíle upřímnosti mezi ně místo porozumění vnese fatální rozkol. Dokáže Jolana odpustit Vandě její lži? A jak Blanka podpoří Vandu?

Gábina obnovuje stará přátelství, ale v její rodině to začíná skřípat. Co se bude dít mezi ní a rodiči?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice