Ulice 10.1.2022 - 4181. díl

Nakolik jsme odolní, když se dobrý skutek obrátí proti nám, do jakých náročných situací nás mohou dostat naši blízcí, kteří jsou utopení ve svých vlastních problémech... Blanka se snaží podržet Vandu, jež je na dně a pořád čeká, až se jí ozve máma. Proto přijme i Vandino pozvání na posezení v hospodě, jenže toho začne záhy litovat. Vanda ji vystaví velmi těžké zkoušce, když si před ní začne dávat jednu skleničku vína za druhou. Netrvá to dlouho a u Blanky se dostaví bažení... Co s Blankou tahle stresová situace udělá, jaké překvapivé následky má Vandina alkoholová jízda, proč to Vanda schytá od Luďka takovým způsobem, že se úplně sesype...

Blanka bohužel některé věci hodit za hlavu nemůže, i kdyby chtěla. Vanda se jí potřebuje vypovídat a u toho se pěkně opije. Blanka si zvládne objednat džus, ale před opilou Vandou musí krotit alkoholové bažení. Čekají ji opravdu horké chvíle, a to i po návratu domů! Ustojí těžkou situaci bez napití?

Magda se po návratu z lyžáku nedokáže zbavit špatného pocitu z toho, co se stalo mezi Anežkou a Čendou. V kabinetu se radí s kolegy, jak se situací naložit, a do toho se rozbíhá puberťácká třídní šuškanda. Dokáže starosti hodit za hlavu alespoň na oslavě s překvapením, kterou nachystal Mirek s jejími kolegy?

S těžkostmi se svěří i Karla Kryštofovi, když ho seznámí s prognózou svého gynekologa. Jak se Kryštof k tvrdé realitě postaví? Dokáže podržet Karlu a zvládnou si užít i „kolaudačku? A koho sebou na zapíjení bytu přivede Jiří?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice