Ulice 18.1.2022 - 4187. díl

Jak by mělo vypadat romantické gesto, které by přesvědčilo holku, že vám na ní opravdu záleží, kde načerpat inspiraci, když jste na tomto poli, a nejen na něm, naprosto nepolíbený a netušíte, jaká bije... Dan se problému s romantikou ve vztahu postaví čelem, i když jako obvykle tápe a moc si neví rady. Nakonec to vyřeší po svém, aby Sára už nikdy neměla pochybnosti, že ji opravdu miluje a záleží mu na ní. Aby vše klaplo podle jeho představ, potřebuje k tomu i Anču a Bedřicha. A těm spadne brada až na zem, když se dozví, co Dan chystá... K čemu se Dan rozhodne, jak na to zareaguje Sára a čeho se děsí Liškovi...

Dan se poučil z romantického filmu a chystá pro Sáru opravdu ohromné romantické gesto. Pozve proto do hospody Anču s Bedřichem, protože jsou pro něj téměř jako vlastní rodiče. Co tak důležitého Dan vymyslel, že u toho nesmí tihle dva chybět? Liškovi budou dost v šoku, jak na to ale zareaguje Sára?

Vytýkací dopis

Magdě s Prokopem přistane na stole vytýkací dopis od Landové. Mirek proto oba překvapí společným setkáním a přesvědčuje je, aby se bránili. Kam až může autorita ředitelky zajít? A nechají si to mladí učitelé líbit? Konflikt s vedením způsobuje i nepříjemnosti ve sborovně. Magda svou autoritu využije zase k tomu, aby promluvila do duše celé třídě. Mohou si vůbec puberťáci z její výzvy ke slušnému chování něco odnést? A jak na své chování doplatí Žofka?

Gábina mezi rodiči

Pumrová se snaží zatáhnout Gábinu do svých plánů. Chce mít totiž Mastného a jeho majetek pod kontrolou. Mastný s Gábinou sejde a navrhne jí rázné řešení pro její dílnu. Dosavadní plány se jí totiž sypou pod rukama. Jak si s tím Gábina poradí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice