Ulice 19.1.2022 - 4188. díl

Kdy je ten správný čas dát si od všeho pauzu a žít přítomným okamžikem... Co všechno dokáže změnit malá náhoda... Gábina je stále v jednom kole. Hledá prostor pro dílnu, ve které by co nejdříve zahájila výrobu modelů na přehlídku pro prestižní německou návrhářku, se kterou začala spolupracovat. Do toho řeší rodiče, protože máma si z ní chce udělat spojenkyni proti tátovi, aby dosáhla svého. Gábina se do jejich záležitostí ale nechce míchat, takže raději vyklidí prostor. Díky tomu se náhodou setká s Jirkou Hermanem, se kterým nakonec stráví báječný večer, úplně jiný, než jaký měla původně v plánu, večer, který se nečekaně protáhne... Co by do Gábiny a Jirky Hermana nikdo neřekl, jaká mají tajemství...

Dan slaví narozeniny, s Liškovými a Sárou si uspořádají menší oslavu v hospodě. Anča s Bedřichem se mladým hrdličkám snaží taktně vyjádřit své obavy nad nepříliš promyšlenou žádostí o ruku. Dan se Sárou ale jejich argumenty nechápou. Bedřich se svěří Alici se svými pochybnostmi nad Sárou. Necouvne nakonec ze svatebních příprav Sára?

Pavel se zastaví u Lumíra, aby si vyzvedl nějaké miminkovské věci po Lexíkovi. Lumír chce, aby si spolu chvíli popili, ale Pavel ho odmítne. Otevřeně mu řekne Vendulin názor na jejich společné popíjení. Jak to Lumír vezme?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice