Ulice 21.1.2022 - 4190. díl

Komu a kdy říct ne, co člověk občas skousne, aby měl doma klid, jak se mu může zvrtnout jedno příjemné odpoledne... Evžen je pro Luďka trnem v oku už pěkně dlouho. Luděk se ho snaží dostat z Blančina dosahu, jak to jen jde, ovšem dnes mu to nevyjde. Když ty dva přistihne, jak se baví u kávy, okamžitě uvidí rudě. Byť se bude hodně ovládat, atmosféra by se dala rázem krájet, jak zhoustne. Luděk si totiž bude chtít dokázat, že Blanka patří jemu, že on je její partner, co provede... Jak dá najevo svou převahu...

Evžen se po návratu z Austrálie konečně zastaví u Blanky. Záminka je rozbité topení. Blanka se výborně baví, Evžen jí přiveze symbolický dárek z cesty, ale bohužel zábava po návratu Luďka končí. Ten udělá hrozné dusno. A nejen to. Co si vynutí na Blance?

Lumír s Hložánkem se po večerní pařbě probudí neznámo kde. Nemají doklady, peníze a všechno kolem nich je ruské! Nabydou tedy přesvědčení, že musí být logicky v Rusku. Jak si s celou bláznivou situací poradí? A kde skutečně jsou?

Štěpánek u Marečkových konzultuje k připravovanému seriálu. Věrka se s ním také ocitne o samotě a on jí za konzultace nabídne také honorář. Věrka to odmítne, prozradí Štěpánkovi, že má také literární ambice a chce vyměnit konzultace za konzultace! Kývne na to Štěpánek? A ukáže mu Věra, co napsala?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice