Ulice 20.1.2022 - 4189. díl

S kým vyrazit do společnosti, když ne s letitým kumpánem, se kterým toho má člověk už hodně za sebou, Lumír a Tonda Hložánek si navzájem přizvukují, jak to mají nyní náročné a jak je třeba občas upustit páru. Ono občas je u nich bohužel denně, což vadí jejich blízkým čím dál víc. Ke všemu ti dva zase neodhadnou, kdy mají dost, takže si znovu zadělají na pořádný průšvih. Tentokrát však dostanou takovou lekci, že kocovina a naprostá dezorientace budou to nejmenší, co je bude trápit, když se po chlapské spanilé jízdě proberou... Z čeho budou na mrtvici, kdo a proč je bude muset zachraňovat a jaké budou následky...

Lumír si sedne s Vendulou, aby jí vyčinil za to, že mu kazí vztah s Pavlem, protože mu zakazuje alkohol. Dokonce naznačí, že s ní cloumají mateřské hormony. Vendula ale nehodlá tolerovat ani urážky, ani Lumírovo chlastání. A pořádně ho zpraží! Ten se k večeru sejde opět s Hložánkem, aby spláchli všechny problémy a postěžovali si na své děti. Nezůstane to ale jen u jednoho piva, ani u dvou... Proč se Hložánek zlobí na syna? A jak jejich popíjení dopadne tentokrát?

Adama čeká důležitá zkouška ve škole. Blanka s Luďkem se ho snaží podpořit, ale moc se jim to nedaří. Adam si vůbec nevěří a je z celého zkouškového období opravdu pod velkým tlakem. Luděk bude večer Blance vyprávět o svém dni, ale ta ho vůbec nebude poslouchat. Vymluví se, že myslí právě na Adama, ale je tomu opravdu tak, nebo ji trápí někdo úplně jiný?

Gábina je zoufalá z termínů na zahájení výroby modelů a přemýšlí o tom, že Ivě neprodlouží smlouvu masérského salonu. Díky další náhodě jí ale osud přihraje do cesty dobrý tip. Gábina neváhá a jedná. Podaří se jí nakonec problém vyřešit bez zklamání? A jak dopadne další schůzka s Hermanem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice