Ulice 26.1.2022 - 4193. díl

Jaké nečekané následky může mít jedna pánská jízda, která se vymkla kontrole? Jak se může vše provalit ve chvíli, kdy si člověk oddechne, že nebezpečí prozrazení a následného průšvihu doma je zažehnáno? Lumír a Tonda Hložánek prožili před týdnem hodně divokou noc, ze které si bohužel nic nepamatují. O to větší překvapení je nyní čeká, když se v bistru zčistajasna objeví pro ně naprosto neznámé holky Zdeňka a Stáňa, jež tvrdí, že přijely na jejich pozvání. A hned se k nim mají takovým způsobem, že je jasné, že tohle ti dva už neuhrají, že se zhmotňuje jejich největší noční můra. Ke všemu se dotyčné dámy domáhají slíbeného setkání s jejich idolem – Václavem Noidem Bártou... Proč budou Lumír i Tonda na mrtvici? O čem nemají ani tušení? A jak dopadne slíbené setkání s naší muzikálovou a rockovou hvězdou...

Co všechno může způsobit snaha pomoci někomu, kdo nám je blízký a ocitl se v těžké životní situaci? Vítek už sice v bance nedělá, s kolegyní Ditou ale kontakty nezpřetrhal. I nadále ji považuje za kamarádku, na kterou se rozhodně nevykašle, když jí je mizerně a potřebuje oporu. A protože Vítek stále nemá novou práci, rozhodne se Ditě podat pomocnou ruku a zařídí pohřeb její milované babičky. Jak tohle vstřícné gesto rozvíří vody v rodině? A proč bude u Klímových dusno?

Vanda začíná chodit do práce. Snaží se o nový začátek. Velkou oporou jí je Evžen, ke kterému má v poslední době opravdu blízko. Jeho téměř otcovskou snahu pomoci a být jí oporou si bohužel vykládá po svém. Jak ji Evžen podpoří před prvním dnem do práce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice