Ulice 31.1.2022 - 4196. díl

Proč před blízkými tajíme zásadní životní změny? Čím je stoprocentně naprosto vykolejíme...? Sára a Dan mají v poslední době patent na nejrůznější překvapení a šokující novinky. Také tentokrát vyrazí dech pořádnou peckou každému, kdo je zná. Přestože to zatím tutlají z obavy, co na to řeknou ostatní, zejména jejich nejbližší, bohužel už není nezbytí. Ti dva musí chtě nechtě s pravdou ven. A rázem je jasné, že to, co se u nich dosud dělo, je nic proti tomu, co se děje nyní... Co je u Dana a Sáry nového? Co rozpoutá další řetězec událostí, kdy Dan a Sára dají lekci těm, kteří si to z jejich pohledu zaslouží? Kdo se bude smát v tomto případě naposledy...?

Ačkoliv se Karla na spolupráci s Jakubem zrovna dvakrát netvářila, nakonec kývla na nabídku spoluautorství. Všechno tak bude mít pod kontrolou. Jakub ji podpoří v nové pracovní výzvě. Nebude však jediný. Přijme nakonec Karla pracovní výzvu? Jak dopadne schůzka s Jakubem a Arnoštem?

Mezi Magdou a Landovou dochází k velkému střetu. Každá z nich má zkrátka svou pravdu. Jak bude probíhat rozhovor Magdy a Landové?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice