Ulice 7.2.2022 - 4201. díl

Jak dát holce najevo, že je pro vás jediná na světě, že vám na ní skutečně záleží... Mário miluje Áju celým svým srdcem, nejraději by jí snesl modré z nebe. Jenže ta má strach, že jí ho jednoho krásného dne může odloudit jiná, a tak touží po jistotě, kterou je podle ní zásnubní prstýnek. A právě v tom je ta potíž. Mário nechce riskovat další odmítnutí, zvláště teď, když jim to tak klape. Ovšem časy se mění. Změní i Mário svůj názor? Áje totiž chystá velké narozeninové překvapení, jehož součástí je i šperk v charakteristické krabičce... Jak Ája zareaguje, až krabičku otevře? Co se v ní skrývá...

Mít tajemství se nevyplácí, a rozhodně ne před Ájou. Ta s Vendulou opět načape Sáru s Máriem v nevhodnou chvíli a bude žárlit. Netuší však, co Mário řeší – a hlavně jaké překvapení pro ni chystá!

Karla pokračuje ve spolupráci s Jakubem, stále se od něj snaží držet odstup a nepustit ho do rodiny, což se jí nedaří. Jakub si velmi dobře rozumí s Věrkou i Lubošem. Při jeho dalším setkání s Karlou jí přednese návrh, na který doufá, že kývne. Co Jakub po Karle bude chtít?

Vítek rozjel svůj plán na podnikání naplno, důležité ale pro něj je, co si o něm myslí jeho blízcí. Jaký názor na to mají Anežka s Michalem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice